Home

Welkom op de website van Fouragehandel J. Karens!

Fouragehandel J. Karens is een bedrijf dat voornamelijk actief is in de agrarische sector. Daarnaast behoort loonwerk ook tot onze werkzaamheden. Zo zijn we in de zomer volop actief in het persen van gras en hooi. Het gras wikkelen we indien gewenst, in van goede kwaliteit geleverde folie. Werkzaamheden rondom het voorbereiden en onderhouden van het grasland, als ook de nazorg hiervoor, zijn ons niet vreemd. Zo ploegen wij land, we zaaien het in met gras, we maaien het eraf als het er klaar voor is, om het vervolgens droog te schudden en netjes in wiersen te harken, zodat het klaar is voor het oppersen en wikkelen. Indien gewenst, brengen wij de balen gras en/of hooi voor u naar de plek van bestemming met onze eigen transportmiddelen.
Met onze IHI 5,5N verrichten wij ook zeer diverse kraanwerkzaamheden in het grondverzet. Heeft u diervoeders en/of bedding nodig? Wij leveren gras, hooi, stro, vlas en meer, voor u aan het gewenste adres. Uiteraard kunt u het ook op ons filiaal af komen halen. Neemt u hiervoor contact met ons op middels telefoon.


Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen en/of wilt u graag meer informatie? Ons enthousiaste team staat u graag te woord!